Kunstenaars

Custom de Biest

Ik bMax van Alphen is geboren te Tilburg (1975). In 2000 ben ik begonnen met het maken van schilderijen in houtskool, krijt en olieverf. Daarna heb ik me gestort op graffiti en airbrush  kunstwerken. De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in de popart stijl. Hiervoor gebruik ik acrylverf, spuitbussen, sjablonen, verfrollers en fotografie (mixed media). De geboren kunstwerken heb ik geheel mezelf eigen gemaakt. Mijn thema's en inspiratie haal ik uit alledaagse ervaringen.

Mijn kunstwerken ontstaan impulsief en zonder vooropgezet plan. Het blijft iedere keer een uitdaging om de beelden/ideeen die in mijn brein ontstaan om te zetten tot unieke kunstwerken.

Maxen g

Ik ben geboren te Tilburg in 1975. In 2000 ben ik begonnen met het maken van schilderijen van houtskool, krijt en olieverf. Daarna heb ik me gestort op graffiti- en airbrush kunstwerken. De laatste jaren ben ik me ook gaan verdiepen in photo (pop)art met acrylverf, professionele spuitbussen, verfrollers, mallen en sjablonen. Bijna alles heb ik me door zelfstudie eigen gemaakt. Ik haal mijn inspiratie uit de dingen van alle dag.

Mijn primaire focus is het vastleggen van diverse creaties door middel van luxury airbrush art. En daarnaast maak ik gebruik van moderne photo art technieken met rijke kleurpaletten om een uniek droombeeld te creëren. Ik werk impulsief en zonder vooropgezet plan aan mijn creaties. Het blijft elke keer een uitdaging om de beelden die in mijn brein ontstaan goed op het doek of andere ondergrond te kunnen krijgen.

 

eboren te Tilburg in 1975. In 2000 ben ik begonnen met het maken van schilderijen van houtskool, krijt en olieverf. Daarna heb ik me gestort op graffiti- en airbrush kunstwerken. De laatste jaren ben ik me ook gaan verdiepen in photo (pop)art met acrylverf, professionele spuitbussen, verfrollers, mallen en sjablonen. Bijna alles heb ik me door zelfstudie eigen gemaakt. Ik haal mijn inspiratie uit de dingen van alle dag.

Mijn primaire focus is het vastleggen van diverse creaties door middel van luxury airbrush art. En daarnaast maak ik gebruik van moderne photo art technieken met rijke kleurpaletten om een uniek droombeeld te creëren. Ik werk impulsief en zonder vooropgezet plan aan mijn creaties. Het blijft elke keer een uitdaging om de beelden die in mijn brein ontstaan goed op het doek of andere ondergrond te kunnen krijgen

Openingstijden

Maandag   Closed     
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00