Kunstenaars

Silvie van den Akker

Silvie gebruikt encaustic, een techniek waarbij ze met een schilderijzer gepigmenteerde bijenwas aanbreng op een klein formaat gecoat papier. Met deze techniek is het niet mogelijk twee keer dezelfde afbeelding te creëren.

 

Moderne productietechnieken vormen haar werk vervolgens om tot grote krachtige kunstwerken met een explosie van kleuren, verrassende details en een enorme dieptewerking.

 

De lyrisch abstracte kunstwerken nemen u mee naar een andere dimensie

Haar kunstwerken kunnen in diverse formaten op een creatieve en praktische wijze geïntegreerd worden in uw woon- of werkomgeving.

Ook is het mogelijk haar oorspronkelijke werk op te splitsen in bijvoorbeeld een tweeluik of een uitsnede te maken uit het geheel dat weer kan worden opgeblazen tot een groot formaat afgewerkt met een materiaal naar keuze.

 

De werken kennen een gelimiteerde oplage. Tevens is het mogelijk exclusief voor een opdrachtgever een stuk te vervaardigen.

 

Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak op locatie om de mogelijkheden voor uw custom-made kunstwerk met u te bespreken

Openingstijden

Maandag   Closed     
Dinsdag 10.00 - 18:00
Woensdag 10.00 - 18:00
Donderdag 10.00 - 18:00
Vrijdag 10.00 - 20:00
Zaterdag 10.00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00