Lijstenmakerij

Ambachtelijk inlijst-atelier sinds 1969 , ervaring - service - ruime keuze - kwaliteit !

Gallery  Rembrandt beschikt sinds 1969 over een eigen ambachtelijk inlijst-atelier. Het verschil tussen de ene en de andere lijstenmakerij zit in ervaring, keuze, service en kwaliteit ! In goed overleg zoeken we met de klant naar de beste oplossing voor uw inlijstopdracht in iedere prijsklasse !

Wij verzorgen  inlijstingen voor kleine en grote bedrijven, musea, ambassades, galeries en natuurlijk voor talloze particulieren. Met veel onafhankelijke kunstenaars hebben we een jarenlange band opgebouwd.

Gallery Rembrandt  biedt u keuze uit lijsten en materialen van alle gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland. Voor uw speciale wensen beschikken wij over goede contacten met meer exclusieve leveranciers.

Ons ruime en diverse aanbod aan lijsten gaat samen met een variëteit aan glassoorten. U kunt bij ons terecht voor normaal glas, maar ook voor bijvoorbeeld UV-werend glas, of speciaal ontspiegeld museumglas dat uw kunstwerk optimaal beschermt maar dat vrijwel niet is te zien.

Uiteraard verwerken wij de kennis over conservatie in al ons werk. Wij gebruiken uitsluitend speciale materialen die de conservatie bevorderen. Voor onze passe-partouts gebruiken wij bijvoorbeeld speciaal voor musea ontwikkeld zuurvrij karton, dat wij in alle kleuren kunnen aanbieden.

Ook het opspannen van schilderijen en het schoonmaken of restaureren van kunstwerken behoort tot onze service. Maar zeker net zo belangrijk is dat wij onze beperkingen kennen. Voor gespecialiseerde taken, zoals een veeleisende restauratie van een kunstwerk of voor papierrestauratie, beschikken wij over een netwerk van experts met wie wij vaak al vele jaren intensief samenwerken.

Met ons ruime aanbod aan materialen en mogelijkheden is een goed advies natuurlijk onontbeerlijk. In ons lijsten-atelier  zijn wij gewend om eerst te luisteren naar uw wensen en voorkeuren, om u daarna op basis van onze kennis en ervaring van een goed advies te voorzien.

Team Gallery Rembrandt.

Openingstijden

Maandag   Closed     
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00